Pizza party dag

Wist u dat er een speciale dag is gewijd aan het vieren van een van de meest geliefde gerechten ter wereld? Op Pizza Party Dag komen mensen samen om te genieten van pizza in al zijn heerlijke glorie. Of het nu gaat om veel saus, weinig saus, vegetarisch of juist belegd met vlees, deze dag viert de veelzijdigheid en de eindeloze mogelijkheden van pizza. Deze dag is ieder jaar op de 3e vrijdag van mei.

Zoals bekend is dat de oorsprong van de pizza zoals wij die kennen ligt in Napels. Over de oorsprong van Pizza party dag is niet zoveel bekend, waarschijnlijk is deze dag opgericht om de mensen samen te laten genieten van pizza. Ook heeft deze dag niet echt een grote naam in Nederland maar dit kan in de loop der jaren zeker nog veranderen met het oog op toenemende populariteit van Pizza Party dag en de nog steeds toenemende populariteit van verschillende pizza’s.

Deze Pizza Party dag is dus een goede reden om uit de comfort zone te stappen en op zoek te gaan naar nieuwe smaken en kleuren. Probeer nieuwe gerechten naast de pizza om zo verschillende smaken te ontdekken en te combineren!

Wat is uw favoriete pizza en waar heeft u deze gegeten? Kijk op onze socials en deel je favoriete pizza ervaring!

Heeft u nu trek gekregen na het lezen van deze blog? Kijk dan verder naar onze tips om zelf een borrelplankje of guacemole te maken!

Uitgelichte producten

Houten Pizzaplank

Met deze houten pizzaplank is het mogelijk om een perfect ronde pizza te serveren. Verras je pizza-vrienden met een persoonlijke pizzaplank!

Gepersonaliseerde houten snijplank

Op deze grote snijplank kan u al uw gesneden stukken pizza kwijt. Deze grote plank kan men ook nog makkelijk personaliseren om zo op deze manier een erg leuk persoonlijk geschenk te geven!