Zelf wraps maken voor op de borrelplank

Wraps maken

Ontdek de kunst van het zelf wraps maken en creëer een smakelijke toevoeging aan je borrelplank met deze eenvoudige uitleg over het zelf maken van wraps die perfect zijn voor iedere borrelplank. 

Wil je jouw volgende borrelmoment nou nog beter en unieker maken? Denk dan eens na over een gepersonaliseerde borrelplank en maak van jouw volgende borrelmoment een moment om nooit meer te vergeten!

Zalmwraps maken

Zalmwraps zijn een ideale aanvulling op elke borrelplank vanwege hun verfijnde smaak, lichte textuur en veelzijdigheid, waardoor ze een smakelijke en gezonde optie zijn voor gasten om van te genieten.

Onderstaand is een kort, maar krachtige uitlegvideo te zien over hoe je de beste zalmwraps maakt voor op jouw borrelplank.

Ingrediënten:
– 1 naturel tortilla
– 50g gerookte zalmfilet
– 100g fijngesneden ijsbergsla
– 1 bakje Philadelphia

Carpacciowraps maken

Carpacciowraps zijn een heerlijke keuze voor een borrelplank vanwege hun delicate smaak, de combinatie van malse carpaccio, romige truffelmayonaise en verfrissende sla, waardoor ze een elegante en smaakvolle toevoeging zijn voor iedereen die van een beetje luxe houdt.

Onder dit bericht is wederom een snelle video te zien, hierin volg je een echte chef-kok die de beste carpacciowraps maakt om te serveren op jouw volgende borrel. 

Ingrediënten:
– 1 naturel tortilla
– 100g carpaccio
– 100g fijngesneden ijsbergsla of rucola 
– 1 potje truffelmayonaise

Crispy chicken wraps maken

Crispy chicken wraps zijn een geweldige aanvulling op elke borrelplank dankzij hun knapperige en hartige karakter, gevuld met sappige stukjes kip, verse sla en een lekkere honing mosterd saus, waardoor ze een smaakvol en bevredigend hapje zijn dat perfect past bij een informele bijeenkomst.

Onder de ingrediëntenlijst vind je een filmpje die je in het kort uitleg geeft over het bereidingsproces van dit geweldige recept.

Ingrediënten:
– 1 naturel tortilla
– 120g crispy chicken (vers of uit de diepvries)
– 100g fijngesneden ijsbergsla of rucola 
– 1 flesje honing mosterd saus
– 1 tomaat of 1 bakje cherrytomaten 

Op zoek naar nog meer geweldige recepten voor bij de borrel? Check dan nu onze pagina met alle recepten!