2 heerlijke soorten nacho’s

In deze blog leest men over 2 heerlijke soorten nacho’s, ideaal voor als snack tussendoor om je gasten te verrassen. Op deze manier wordt iedere borrel een stukje beter. De blog bestaat uit de makkelijkste variant om te maken een een variant waarbij wat meer stappen worden ondernomen.

Als eerste hebben we de klassieke nacho, een combinatie van knapperige tortillachips. Deze worden bedekt met een laag van gesmolten kaas. Hierna worden er verschillende toppings toegevoegd zoals jalapenopepers, romige guacemole, zure room en een verse mix van tomaten uien koriander en limoensap. Het resultaat van deze combinatie is een perfecte balans tussen warme, hartige en frisse smaken. Deze combinatie wordt het vaakst gemaakt omdat het een van de makkelijkste is om te maken! Een echte lekkere snack dus!

Daarna hebben we de BBQ-kipnacho’s in de 2 heerlijke soorten nacho’s. Deze variant voegt een verrukkelijke twist toe aan de traditionele nacho’s. Het begint met dezelfde knapperige tortillachips, maar dit keer worden ze belegd met sappige stukjes gegrilde kip die zijn gemarineerd in een smaakvolle barbecuesaus. Daarbovenop komt een laag gesmolten kaas, gevolgd door toppings zoals zoete maïs, rode ui en verse koriander. Het resultaat is dan een smakencombinatie van hartige, zoete en rokerige smaken. Dit vergt natuurlijk wel een extra stap aangezien u ook nog de kip moet marineren en bakken!

Op deze manier kan men uw gasten 2 heerlijke nachoschotels voorzetten! Op zoek naar andere inspiraties zoals een vegetarische hap? Kijk eens op deze pagina! Heeft u een product gekocht of gerecht gemaakt van onze website? Laat het weten op onze socials en dan zullen wij uw bericht herplaatsen!