10 alcoholvrije cocktails

Alcoholvrije cocktails

Wanneer je een borrel organiseert zal je waarschijnlijk wel wat alcoholische opties in huis hebben. Maar hoe leuk is het om ook alcoholvrije opties te kunnen aanbieden voor de mensen die geen behoefte hebben aan alcohol. In deze blog vind je maar liefst 10 alcoholvrije cocktails oftewel mocktails!

  1. Mocktail Mojito: Meng verse muntblaadjes, limoensap, suikersiroop en bruisend water voor een verfrissende mocktail.
  2. Virgin Pina Colada: Meng ananassap, kokosmelk en ijs in een blender voor een tropische traktatie.
  3. Cranberry Ginger Fizz: Combineer veenbessensap, gemberbier en een scheutje limoensap voor een sprankelende en pittige mocktail.
  4. Watermeloenlimonade: Blend stukjes watermeloen met limoensap, honing en ijs voor een zoete en dorstlessende drank.
  5. Mango Lassi: Meng verse mango, yoghurt, melk, honing en een snufje kardemom in een blender voor een romige en exotische mocktail
  6. Virgin Mary: Meng tomatensap, worcestersaus, citroensap, selderijzout en tabasco voor een pittige en hartige mocktail.
  7. Strawberry Mint Spritzer: Pureer aardbeien met verse muntblaadjes, bruisend water en een scheutje agavesiroop voor een verfrissende mocktail.
  8. Cucumber Cooler: Blend plakjes komkommer met limoensap, suikersiroop en bruisend water voor een verkoelende mocktail.
  9. Blueberry Lemonade: Mix blauwe bessenpuree, citroensap, honing en water voor een zoete en fruitige mocktail.
  10. Sparkling Grapefruit Mocktail: Combineer vers grapefruitsap, sodawater, honing en een scheutje grenadine voor een bruisende en citrusachtige mocktail.

Geniet van het proeven van deze heerlijke en verfrissende 10 alcoholvrije cocktails!

Wil je zo’n heerlijke mocktail nou ook nog leuk serveren? Kijk dan naar Drinkglazen die je zelf kunt personaliseren! – Proef en Proost

Liever cocktails i.p.v. mocktails? Kijk dan op 10x zomerse cocktails met alcohol • Betty’s Kitchen (bettyskitchen.nl)